Algemeen

Wat doen de begeleiders bij Bij Ons?

Bij ‘Bij Ons Zorg’ geven wij zorg op verschillende locaties, de boerderij is de hoofdlocatie, we maken ook gebruik van de boerderij aan de Kwakel en in Naaldwijk zit een woongroep met jongeren die hier wonen. We geven begeleiding in meerdere huisjes, deze zitten op de meerdere locaties.

Bij Ons Zorg is een doorstroom locatie, wat betekend dat de meeste cliënten die Bij Ons Zorg begeleiding ontvangen al op meerdere plekken helaas zijn uitgevallen (school, behandeling etc). Wij zijn ervoor om stabiliteit, vertrouwen te bieden en het tonen van nabijheid voor onze cliënten. Wij willen een veilige plek creëren zodat we kunnen werken aan de doorstroom en het bouwen aan een positief toekomstperspectief.

We starten de trajecten meestal met individuele begeleiding en stromen dan Bij Ons door naar groepsbegeleiding en van daaruit terug naar onderwijs (of behandeling). Wij geven 1op1 begeleiding en groepsbegeleiding. Deze groepen hebben we doordeweeks maar ook in het weekend.

We stellen persoonlijke doelen op voor de cliënten dus passen echt maatwerk toe, dit wordt door de persoonlijk begeleider gedaan. Wanneer we merken dat een doel niet haalbaar of juist al behaald is passen we die aan of maken een nieuw doel. Dit wordt ten alle tijden in overleg gedaan met begeleiders/persoonlijk begeleider en ouders.

Wie zijn wij?

We zijn een jong team met allemaal gemotiveerde mensen die altijd klaar staan voor de cliënt. We helpen elkaar altijd graag en denken allemaal met elkaar mee.

Wanneer er een situatie is waar extra handen bij nodig zijn staat iedereen voor elkaar klaar. Dit maakt dat we in een mooi team verband werken en altijd op elkaar terug kunnen vallen. Dit team verband staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. We werken met een opendeur beleid, wanneer een collega ergens tegen aanloopt in de begeleiding of op de werkvloer is de stap er klein naar de leidinggevende om het bespreekbaar te maken. Ook staan wij voor groei en ontwikkeling, daarom heeft iedereen bij ons de mogelijkheid om door te groeien, wij houden rekening met lopende studies maar stimuleren dit ook graag. De mogelijkheid om opleidingen of cursussen via ons te starten is er!

Wij zijn opzoek naar:

Een echte team player die graag wil leren en ontwikkelen en meegaat met de groei van het bedrijf.

Een persoon die serieus is wanneer het nodig is maar ook een lolletje kan maken met de cliënten en collegiaal is. Je beheerst goede communicatie skills en kan je schriftelijk goed verwoorden ivm het schrijven van rapportages en het opstellen van evaluaties.

Voor ons is het vooral belangrijk dat iedere collega altijd met plezier naar werk toe rijdt in de ochtend. We zijn een open bedrijf dus feedback is altijd welkom en je hoeft je nooit in te houden, de deur staat altijd open!

Welke vacatures hebben wij? 

  • −  Sociotherapeuten A (MBO) (openstaande vacature)
  • −  Flexpool medewerker (MBO) (openstaande vacature)
  • −  Sociotherapeuten B (HBO) (openstaande vacature)
  • −  Persoonlijke begeleiders (HBO + SKJ) (openstaande vacature)
  • −  Zorg Coördinatoren (HBO + SKJ+ Ervaringsjaren)
  • −  Stageplekken (MBO/HBO) (openstaande vacature)

Solliciteer nu!

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.