Wij zijn in 2016 gestart met logeerweekenden op Hoeve Bouwlust in Maasland, inmiddels is ons bedrijf met de vraag meegegroeid tot waar we nu staan en bieden wij meerdere soorten begeleiding.
Onze doelgroep is heel divers en bestaat uit kinderen en jongeren met een uiteenlopend ontwikkelingsniveau en problematiek. Wij kijken per individu en situatie wat de beste werkwijze is.

We werken op drie locaties;
In Maasland hebben wij twee locaties; Hoeve Bouwlust en Aan de Kwakel. Hoeve Bouwlust is een boerderij waar gebruik gemaakt kan worden van alle faciliteiten die de boerderij te bieden heeft. Op Hoeve Bouwlust hebben wij vier ruimtes tot onze beschikking.

Aan de Kwakel is een kleinschalige (kinder)boerderij, gelegen aan een rustige weg, met veel ruimte voor ontspanning en plezier. Aan de Kwakel beschikken wij over twee ruimtes.

Op deze twee locaties bieden wij doordeweeks 1 op 1 begeleiding en in de weekenden groepsbegeleiding/ logeeropvang.

Onze derde locatie is een woning, gelegen in een rustige wijk in Naaldwijk. Hier bieden wij een beschermde woonplek voor 5 jongeren met een licht verstandelijke beperking. Wanneer deze jongeren overdag naar school/dagbesteding gaan, wordt op deze woning ook 1 op 1 begeleiding aangeboden.